Моловете да се отворят от понеделник. Това разпореди премиерътн  Бойко Борисов

...
Моловете да се отворят от понеделник. Това разпореди премиерътн  Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов разпореди да отворят моловете

Моловете да се отворят от понеделник. Това разпореди премиерътн  Бойко Борисов след среща с представители на комерсиалните центрове и на Българската ритейл асоциация. Н нея присъстваха също министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев, министърът на стопанската система Емил Караниколов и ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. Заповедта ще бъде издадена от здравния министър по-късно през днешния ден, оповестиха от държавната осведомителна работа. 

„ С сътрудниците от стопанската система, опазването на здравето и щаба през последните 2 седмици работим по тематиката с доста полемики, с доста медицински причини и се надяваме да отработваме въпросите един по един. В доста от страните сега се приказва за разхлабване на ограниченията, а в България някои от комерсиалните обекти изобщо не бяха спирани “, уточни министър председателят Бойко Борисов.

По време на срещата детайлно бяха разискани изискванията, при които да бъде обновена активността на моловете поради битката с разпространяването на COVID-19 у нас. Бе бележит също приносът на сектора за българската стопанска система, което постанова въпроса за рестартиране на активността му.

Премиерът Борисов означи още, че е наложително да продължи да се съблюдава салдото сред последователното възобновяване на естествения стопански живот и реализирането на противоепидемичните ограничения за оптималната отбрана на здравето на българските жители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР